Beoordelingen van Burrito Azteca Kampen

Recente recensies van Burrito Azteca Kampen

5 sterren na 62 reviews

, 23-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse producten en goed op smaak. Prijs en kwaliteit verhouding is prima👍

, 21-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super lekker!! Werd snel gebracht!

, 18-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging precies om 20:00 uur zoals gevraagd en het eten was heerlijk. Wij waren verrast over de heerlijke smaak en alles keurig verpakt.

, 17-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak was goed. Wel jammer dat bij mijn eerste bestelling niet alles geleverd werd.

, 16-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker! Tevreden en voor herhaling vatbaar!

, 16-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima maaltijd, snelle en correcte bezorging. Heel tevreden.

, 10-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer erg lekker eten, bedankt!

, 07-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker eten, extra scherp sausje die er bij zit is ook erg goed! Het enige wat mij opviel is dat de taco's wat slap/taai worden naarmate ze afkoelen. Op zich begrijpelijk, ik zal hierdoor echter een volgende keer liever bijvoorbeeld een burrito nemen. Al met al goed eten, een aanwinst voor Kampen!

, 05-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en goed warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed eten! Een keer wat anders dan pizza of patat!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom fantastisch!

, 19-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Super tevreden! Het eten was heerlijk!

, 02-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten een aanrader menu voor 2 personen👍🥂

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten! Erg van genoten

, 27-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Burrito’s besteld! Ruim voldoende als maaltijd. Erg smakelijk!

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer smakelijk en mooie porties. Heerlijk gegeten.

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt een toevoeging voor Kampen! Eten werd snel bezorgd. Netjes verpakt en goed warm. Taco’s zijn een aanrader! Gaan hier zeker weer bestellen.

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten, er wordt met zorg en aandacht gekookt.👌

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker, maar 1 uur en 45 minuten wachten was wel erg lang.. vandaar de wat mindere noordeling van bezorgen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was goed warm en lekker en genoeg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Entomatadas en churros besteld en waren ze heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk en lekker veel gegeten! Het was ook precies optijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Voor eerste keer lastig om in te schatten hoe groot de porties zullen zijn. Groot dus. Volgende keer iets minder van de kaart :-) Bezorging precies volgens inschatting bij bestellen op de site, maar ruim een uur wachttijd is wel wat lang. Gelukkig was het eten het wachten waard!

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk en de bezorger weer top!

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, op tijd geleverd door een hele vriendelijke bezorger en het eten was goed verpakt waardoor het nog goed warm was.

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten. Mooi op tijd bezorgd.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker! Mooi op tijd! Een aanwinst voor Kampen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij hadden het menu voor 2 personen. Lekker, gevarieerd en meer dan genoeg. De nacho’s waren een beetje aan de zoute kant.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed en op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en mooie porties!! Ook netjes in gepakt!! Bedankt!!

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was super. Wel 25 minuten te laat. Maar wel goed warm en het smaakte goed.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker en ook veel. Salade is ook groot. Vooraf netjes gebeld dat bezorging 20 minuten later kwam. Goed verpakt, eten warm bezorgd. Aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker en hadden iets te veel bestelt De mais kwamen we in Mexico niet tegen😅 en schijnt meer texmex te zijn. Maar goed dat is dan iets vernederlands😅 De tostada mix had iets meer vlees mogen hebben. Maar kwam wel het meest in de buurt van de smaak in Mexico Conclusie lekker voor een keer wat anders, maar niet het gevoel “authentiek” Mexicaans te hebben gegeten.

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben al een aantal maal bij jullie besteld en niet voor niks. Het eten is heerlijk, goed warm bij brengen, veel keus, de prijs is goed en de levering erg snel. Top!!!!!

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd, vriendelijke bezorger.

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en meer dan genoeg.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ongeveer een uurtje gewacht op het eten, maar dat was niet erg. Echt heeeeerlijk gegeten. Het was ook ruim voldoende. Top! Het enige was dat het eten best snel was afgekoeld, dus we moesten wel snel gaan eten. We gaan zeker nog een keer bestellen!

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten mooie aanvulling in Kampen. Gemakkelijk te bestellen en op tijd geleverd. Veel succes in Kampen.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2e keer in 3 weken een bestelling gedaan en wederom heerlijk gegeten. Enige minpuntje was dat de tortilla’s bij de Fajita’s deze keer vrij hard en droog waren, de vorige keer waren ze lekker zacht. Bij bezorgtijden had ik “zo snel mogelijk” aangegeven en binnen 20 minuten stond de bezorger voor de deur.

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten en contact was super goed. We hadden iets te veel betaald en dat werd achter super snel en goed opgelost!

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben allergish voor paprika. Daarom bestel ik altijd dingen waarvan ik zeker weet dat dit er niet in zit. Helaas niet gelukt alle stukken paprika uit de taco's te halen dus bijna 30 euro betaald om mezelf ziek te maken.

Reactie van Burrito Azteca:Het spijt ons zeer voor uw probleem. Ik ben uw bestelling aan het bekijken en u hebt niet duidelijk gemaakt wat u wilde zonder paprika. Alles wordt op dit moment voorbereid, het is niet onze bedoeling dat u uzelf pijn doet. Als u wilt, kunt u ons restaurant bezoeken en uw bestelling bekijken. Dank je

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Top👍🏻

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was uitstekend van kwaliteit. Lekker vers en smaakvol. Een paar dingetjes. De nacho portie was zeer groot misschien een idee om daar een éénpersoons portie voor te maken (wij waren met zijn tweeën, dus geen probleem) en het zou fijn zijn als de Fajita's als mix te bestellen zijn en met meer saus (guacamole en sour cream). Bestelling was iets te laat, maar viel wat mij betreft binnen de acceptabele marge.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten had een top kwaliteit er was ruim voldoende en het was erg lekker, daarom 5 sterre!! Maar de bezorgtijd was een beetje erg lang, ondanks dat ik via de website de bezorgtijd kon aangeven en ik had ook op tijd besteld. Er was uiteindelijk 1 uur vertraging en ik had ook tussentijds gebeld of alles wel goed was door gekomen - dat was alles oké) . Dat vond ik erg jammer, de bezorger excuseerde zich en was heel aardig, hij kon er niets aan doen! Dus daarom maar 1 ster voor de bezorging. Sorry!

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik kwam mijn bestelling ophalen maar het was nog niet klaar. Waar je bij andere bedrijven gewoon moet blijven wachten werd het, na het achterlaten van mijn adres, netjes kosteloos binnen een half uur bezorgd. Top service en super lekker gegeten.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is goed bereid, porties groot. Bezorging was later dan afgesproken, jammer. Wel begrijpelijk.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sorry, niet heel enthousiast. Het leek opgewarmd eten van de groothandel, niks vers.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijk en behulpzame service, snelle bezorging en mogelijkheid tot vegan eten bestellen. Eten was errug lekker :-)

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snel, warm, genoeg, vers en heerlijk! Aanrader

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben een aantal dingen getest. De nacho's waren een tikkeltje aan de zoute kant, net als de friet. De kip in bbq was erg lekker. De Quasidilla's moeten we nog proberen, het was wat veel allemaal. We bestellen zeker weer.

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten en bezorging was goed. Alleen had ik frites Azteca besteld, maar kreeg alleen frites. Ik heb geprobeerd om te bellen, maar geen gehoor. Jammer. Maar de rest was heerlijk

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker!